Välkommen

Välkommen till www.staffankromnow.n.nu.

Bildresultat för facebookFacebook 

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Om Mig

                                     

Jag är tillsammans med min fru inflyttad till Torsås kommun sedan juni 2013. Då jag tidigare varit aktiv politiker i Burlövs kommun ämnar jag fortsätta med politiken även i Torsås kommun.

Nedan följer en kort presentation av mig. Min politiska bana påbörjade jag i Hem och Skola i Burlöv och var dess ordförande under många år. Någonstans i själen har jag alltid varit Moderat men det var först 1992 som jag gick med i partiet. Året därpå blev jag invald som ersättare i socialnämnden.

De sociala frågorna ligger mig varmt om hjärtat. Vid sidan om politiken och yrket arbetar jag som förmyndare och god man. Jag har också suttit i kyrkorådet och kyrkofullmäktige i Burlövs Kommun i många år.

Steget från socialnämnden till miljö- och byggnämnden är inte långt. Båda dessa uppdrag, liksom mitt uppdrag i kyrkofullmäktige, handlar om människors levnadsvillkor och välbefinnande. Det är viktigt att vi mår bra, känner trygghet och säkerhet, men det kan vi inte göra om vi inte också bor bra, har trevliga saker att fylla vår fritid med och tar hand om vårt samhälle och vår jord på rätt sätt – de ska ju vara länge!

Har varit Moderaternas ordförande i Burlöv under flera år och även varit ordförande för Burlövs frivilliga samhällsarbetare.

Arbetade tidigare som Bitr. Enhetschef på ett bussbolag i Malmö med ansvaret för 167 medarbetare. Idag arbetar jag på Nobina i Kalmar.

Därför är jag aktiv i Moderaterna i Torsås inom politiken.

 

Mina tidigare uppdrag i Burlövs Kommun:

  • Kommun fullmäktige: Varit ledamot under många år.

  • Ordförande för Moderaterna i Burlöv i flera år.

  • Kommun styrelse: Varit ersättare under många år.

  • Miljö och Byggnämnd: Varit andre v ordförande under två mandatperioder.

  • Socialnämnd: Varit ledamot under flera mandatperioder.

  • Räddningstjänsten syd: Varit ersättare under två mandatperioder.

  • God man: Varit godman och förvaltare i 16 år.

Relaterad bildUPP

 

Välkommen

Välkommen till www.staffankromnow.n.nu.

Bildresultat för facebookFacebook 

Nyhetsbrev

Länkar